Taggar Tibro!

Heeeej!

Så var det dags att börja packa inför imorgon när bilen bär av mot Tibro. Haha där jag tävlade nyss ju:)
Det kmr att bli superkul och Melissa ska också dit. Det är alltid kul när man känner ngn som ska med även om man inte hamnar i samma grupp elr för samma tränare. För när det är träning - då tränar man ju och inte typ flummar osv.
Jag har fått träningsverk sen ridningen i benen och axlarna men det är nog inget jämfört med vad det kmr att bli till veckan... Men efteråt är jag nog i bra form, fast väldigt utsliten.
Lägret är från tis 27 till fre 30 fast det är inskrivning imorn:) Åh vad jag längtar;) Hoppas systrarna Helgesson också kmr att träna där för det är så roligt att se när de åker.
Btw idag har jag varit i stallet och pysslat med Zeline. Gjorde henne lite julfin osv. Nu dröjer det ända tills nyårsafton innan jag får träffa henne igen... Längtar dit för då ska jag även få träffa världens bästa Linnéa.
Nej, nu måste jag kila iväg och börja packa för det har jag inte hunnit med ännu.
See you!:)
(Ps. Det kmr ju bli en bloggpaus nu till veckan eftersom jag är på lägret men ni får ha det så bra!)


Julafton

God Jul på er!!

Så var det äntligen årets höjdpunkt!:) Julafton - det kan inte bli bättre!
Imorse gick jag upp ca halv åtta för att hinna till stallet innan Mormor & Per kom. Zeline var lika snäll som vanligt och det gick superbra idag med!:)
Jag hann men det var typ precis att vi hann äta innan Kalle Anka började. Det var lika bra som vanligt förutom årets nyheter som var Nalle Puh - helt ok men inte Lejonkungen för den är ju inte ny! Aja den var ju bra ändå:)
Min jullunch idag bestod av hemmagjorda köttbullar, potatis och julskina:)
När det äntligen var dags för julklapparna var jag spänd. Jag tyckte jag fick ovanligt mkt klappar - har jag varit så snäll haha?
Jag blev väldigt överraskad kan jag börja med att tala om!:) Först öppnade jag paket som bl a innehöll vantar, euro inför Barcelona, Mirror Rubik´s cube, ett annat IQ-test från Louise & Kristin, ett foto på mig & Zeline från Bella, påslakan och de eftertracktade Harry Potter filmerna både del 1 & 2.
Sen fick jag även en tävlingsjacka till konståkningen som jag inte "fick" beställa i höstas för mamma. Då var jag sur men gissa om jag blev förvånad när jag öppnade så var den där!? Men jag blev superglad och det ska bli gött att slippa ha den gamla jackan nu framöver fast den duger ju såklart också...
Sen förstår ni öppnade jag ett paket som var ifrån "T.K". Jaha vem är det då tänkte jag och öppnade vidare. Då fick jag ett brev från Ryskland om att jag skulle på ett läger elt ngt och jag fattade ingenting. Så såg jag att datumen var nästa vecka - då vi skulle till Finland. Sen öppnade jag mer paket och tillslut avslöjade de att jag skulle på ett konståkningsläger i Tibro då. Asså gissa om jag blev överraskad för vi ska inte till Finland!!!!!:) Men va kul det ska bli.
Asså nu har jag ju sagt typ till alla att vi ska till Helsingfors men så bli det inte haha. Där lurade de mig allt!
Nu ska jag nog kolla på sällskapsresan på tv. Samma visa varje år!
Just nu är jag världens lyckligaste!!!:) Jag får rida på världens bästa ponny, ska på konståkningsläger, jullov, det har gått bra i skolan, det är julafton, har underbara kompisar och jag kan göra vad jag vill!:)
Ha det bra alla. Från mig till er alla - en riktigt god jul!



Jollov med Zeline

Hejsan hoppsan!

Då var första jullovs dagen avklarad och det är fantastiskt. Idag har jag hunnit med mkt och jag är väldigt trött. Igårkväll blev det "Stina & Melissa kväll" hemma hos Melissa. Det var superkul och gött med nypressad juice. Vi gjorde inte så mkt mer än åt godis och pizza samt pratade och lyssande på musik. Vi lade oss ganska sent för imorse hade vi träning 9.00 - 11.00. Jag somnade dock först men var väldigt sliten idag.
Efter träningen idag åkte jag iväg till stallet för att ta hand om Bellas ponny Zeline. Hon är så snäll, söt och världens bästa!:) Vi hade supermysigt men eftersom det var väldigt blåsigt och inte så fint väder fick det bli en ridtur till ridhuset och rida där. Men det gick bra och hon var så snäll. Längtar redan tills imorn när jag ska åka dit igen trots att det är julafton. Men faktiskt känns det som att detta är lite som en julklapp.
Ska sova nu för jag måste upp tidigt imorn för att hinna med allt!;)

Siktar mot jullov

Hejsan!

Snart är det äntligen jullov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Det ska bli jätteskönt med ett lov nu. Under jul ska jag vara hemma med familjen plus att jag ska ta hand om Bellas häst Zeline för hon är i Lysekil då. Det kmr bli superkul och jag längtar väldigt mkt!
Men den 26 - 30 dec åker jag och familjen till Helsingfors med färja. Det ska bli härligt att få komma iväg lite. Vet dock inte riktigt vad vi ska göra men jag tror att själva båtresan kmr bli rolig för det är med en lyxbåt. Aja jag får ta dagen som den kmr och ha det roligt då!
Åh jag tycker det är så skönt att det har kommit lite snö - det känns bättre med en vit jul. Det behöver bara inte bli så jättekallt så att man knappt kan vara ute. Hoppas att det inte är lika kallt i Finland;)
Nu ska jag snart dra till träningen så ni får ha det bra!
Här kmr en lite awesome bild som jag tog en gång i bilen:)

Barcelona here I come

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag fick resan till Barcelona!!!!
Jag kan knappt tro att det är sant och jag vet inte vad jag ska säga. Jag måste vara den lyckligaste & gladaste tjejen i hela världen!:)
Igår när jag lite trött satte på datorn och gick in på Facebook läser jag att Nils hade skrivit grattis till mig i chatten. Jag fattar ingenting - vadå grattis för vad? Han skrev sen att jag skulle gå in på Klara Gymnasiums facebooksida och kolla. Jag gjorde som han sa och där stod mitt namn under rubriken Cultural Study Week till Barcelona. Asså OMG!:)<3 Det kommer att bli sååååååååååååååå roligt - en oförglömlig resa:)
Vad jag ska passa på att prata spanska och jag kmr att köpa så mkt böcker, tidningar, filmer, saker, kläder osv. Och jag kmr att ta hur mkt kort som helst så att ni, mina kära bloggläsare, också får ta del av resan.
Det kmr bli hur kul som helst och jag längtar så mkt redan att jag typ dör.
Nu måste jag iväg på träning.
iHasta la vista amigos!

Julshopping med Bella

Heej!

Igår sön var jag på stan med Bella och julshoppade. Asså jag är lite sent ut jag vet men jag har inte haft tid förrän nu då. Jag hittade det mesta som jag skulle ha och lite extra;)
Runt fyra kom vi på att vi skulle fika också men då var det typ stängt överallt eller också var det väldigt urplockat. Så vi gick in på Konsum och köpte en Marängsviss. Vi satte oss i Mitticity och käkade och den smakade jättegott!
Tack Bella för en trevlig dag och den måste göras om!:)
Det är skönt att ha de mesta julklapparna klara för på lör är det ju faktiskt julafton. Vad tiden går fort! Jag hänger inte med alls i räkningen och jag försöker följa årets julkalender på tv "Tjuvarnas jul" när jag har tid. Jag tycker den är ganska bra - bättre än de flesta på många år. Men min favorit är fortfarande Mysteriet på Greveholm. Den är bäst och kommer alltid att vara det!
När jag kom hem från stan igår gjorde jag och mamma iordning julgranen. Den ser ut som vanligt och det är så mysigt med ljuset från alla ljus! Längtar mkt till julafton nu asså!
Ha det bra!:)

Hammarö KK:s Julshow 2011

Halloj!

Då var det äntligen dags för Hammarö KK:s årliga Julshow igen:)
I lördags den 17 dec var det fullsatt bland läktarna och programmet var fullspäckat med fantastiska nummer.
Jag måste be om ursäkt för att jag inte hade uppdaterat någon information angående showen men den senaste veckan har det verkligen varit fullspäckat och mkt att göra.
Men showen blev en succé och det är så roligt att klubben får visa upp sig och att publiken bara växer för varje år.
Det gick superbra och alla var jätteduktiga!
Nu väntar nästa show till våren och den brukar vara lite större eftersom det också då är säsongsavslutning.
Då var det dags för vanliga träningar framöver nu då. Ha det bra alla!:)

Mamma fyller år!

Hejsan!

Har haft fullt upp heeeeeeeeeeeeeeela veckan lång. Men nu är den då över:)
Det har varit mer fullspäckat än vanligt eftersom vi har övat mkt inför julshowen och så. Sen i ons hade jag matte nationella prov och de gick ganska bra fast det var väldigt svårt...
I ons fyllde även min mamma år. När jag kom hem utmattad efter proven fick jag världens godaste tårta som bestod av jordgubbar och hallon. Det passade utmärkt! Mormor var även på besök och det var trevligt att träffa henne för det var ett tag sedan sist. Av Rickard fick hon en chokladask och ett kort. Jag var lite lurig för jag hade gömt hennes paket under täcket. Av mig fick hon en ljuslykta med jättefina ord på och den passade henne superbra:) En trevlig dag och stort GRATTIS MAMMA!!!!:)<3



Saknar

Jag saknar sommaren...
De varma dagarna när solen står som högst på himlen.
Doften av smultron och ljudet av vågorna som slår mot klipporna.
Inga bekymmer - då man tar vara på dagarna. Carpe diem.
Jag saknar sommaren.

Helgen

Hejsan!

Nu har helgen också passerat och det är dags för en ny vecka. Snart är det jullov!:) Yippie!
Min helg har varit superbra. Fredagskvällen bestod som vanligt av träning och sen Idolfinalen:)
Det var en jättebra final och jag tyckte verkligen att Amanda Fondell var en värdig vinnare. (Fast först hejade jag faktiskt på Molly men när hon åkte ut blev det Amanda)
I lör var jag uppe tidigt och tränade. Därefter åkte jag till stallet tsm med Bella. Då fixade vi iordning och sen red vi tsm med en annan tjej där i stallet. Mkt trevligt och Zeline var så snäll. Jag kan även meddela att veckan under jul kmr jag att få ta hand om Zeline eftersom Bella ska till Lysekil och hälsa på. Det kmr bli superkul och jag längtar verkligen!:) Yippie!!
Igår sön var jag med Fia. Det var jättelänge sedan vi sågs så det var superkul att ses;)
Vi åkte bl a till Bergvik och julshoppade. Då såg vi även ett fint luciatåg. När vi sne kom hem spelade vi monopol också:) En mkt trevlig dag som måste göras om snart!
Nu börjar snart min lektion men ni får ha det bra och det krm nog en bild inom kort från riddagen:)

Sitter och väntar

Hejsan!

Då var det äntligen fredag igen då:)
En fullspäckad vecka med mycket att göra som vanligt. Det har varit endel i skolan och på konståkningen tränar vi för fullt inför julshowen nästa söndag. Mer information kmr så fort jag vet mera:)
Veckan har gått väldigt fort och jag har inte gjort ngt speciellt faktiskt. Jag tror att jag ska i helgen nu julshoppa. Behöver verkligen handla lite julklappar nu för julen börjar närma sig. Och jag vill ha snö också. Det har ju faktiskt snöat lite men det har ju töat bort och jag vill inte ha en massa slask och så. Usch!
Nej jag vill ha en vit och fin jul mendlite minusgrader.
Igår hade jag en lite kämpig dag eftersom när jag satte in mina linser på morgon skavde högerlinsen. Jag var då tvungen att ta ur den och hela dagen hade jag bara en lins i vänsterögat. Det var som att se på 3D film utan glasögon ungefär. Man ser klart fast ändå suddigt! En riktigt konstig upplevelse. Men imorse bytte jag därför lins så nu funkar det bra eller som det ska göra. Gött mos!:)
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli halv två för då ska Rickard komma och skjutsa mig till träningen. Vi slutade skolan 11.50 och jag har precis käkat. Men det ska bli kul med träning iallafall. Jag kan ju lika gärna vänta här som att jag ska stressa hem och göra mig iordning.
See you!:)

Tibro Trofén

Halloj!

Det har varit en fullspäckad vecka med olika saker att göra. Jag har bl a haft två nationella prov i svenska. Del B (läsförståelse) i tis och del C (skrivdelen) i fredags. Det gick ganska bra fast det var svårt. Men jag gjorde mitt bästa så får vi se hur det blir:)
Jag måste ikväll även skicka iväg min ansökan om Barcelonaresan:)
Annars har det varit en ganska lugn helg förutom idag då.
Det var dags för ännu en tävling fast denna gången i Tibro. Visste ni förrästen att Viktoria & Joshi Helgesson är därifrån?
Det var jag och Kristin plus våra föräldrar. Vi åkte bil typ halv åtta på morgonen och kom hem runt fyra, en behaglig dag faktiskt:)
Det har gått både bra och dåligt för mig idag. Jag ramlade två gånger men gjorde de andra hoppen bra. Jag hade en riktigt snurr-dag för piruetterna blev super och jag fick bra poäng på dem:)
Allt slutade med en andra plats av fem:)
Det var verkligen en lyckad dag för Kristin för hon åkte superbra och placerad sig också som 2:a i en annan klass:) Grattis!:) <3
Det har varit en bra dag fast nu är jag trött. Man måste tänka att det inte kan gå bra hela tiden och man ska vara stolt över det som gick bra just då!:)

Ha det bra!
Jag vet att några undrar hur min frisyr brukar se ut när jag tävlar. Här får ni se en bild:)


Cultural Study Week

Hej!

Det är redan torsdag snart och dagarna går väldigt fort.
I tisdags hände något väldigt spännande. Jag fick reda på att man kan ansöka om en resa till Barcelona som görs av skolan och går av stapeln till maj. Jag blev såklart jätteglad och ville genast söka!!!:)
Jag älskar ju spanska och det skulle vara så roligt att få komma dit och prata.
Tyvärr är det endast två st i årskurs 1 som får åka då. Men jag hoppas att en av dem blir jag, alla har ju lika stor chans!:)
Annars igår var jag hem till Linnéa igen. Det var jätteroligt och vi bakade faktiskt lussekatter. Så mysigt med julbak!:)
De blev supergoda speciellt mina sniglar;)
Ha de bra!

RSS 2.0