Minigolf är roligt!

Hejsan!

Har precis kommit hem från ett body-balance pass i våxnäs parken. Det var roligt och det var tur att det inte regnade men det var ju mulet.
Igår var det faktiskt riktigt varmt ute och det var väldigt skönt!

Jag tillbringade min dag igår tsm med Bästa Fia!! Då åkte vi till stan och tog oss vidare till Mariebergsskogen där vi spelade minigolf. Jag vann + att jag fick typ 3 hole-in-one!! Men det var en hård och jämn kamp.
Sedan tog vi båtbussen till centrum och åkte bussen hem. Det var första gången för i år som jag åkte båtbussen. Det var trevligt men det gick så långsamt bara.
Btw vi har varit helt galna och spelat kort typ 100 gånger* Men kul var det iallafall.
Imorse ringde telefonen kl. 07.00 2 ggr fast då svarade jag ju inte eftersom jag vaknade för sent. Sen ringde det vid 9 igen o då svarade jag. Det var en gubbe från en byggfirma som skulle fixa en sak med vårat lås.
Hoppas jag får sova lugnt inatt!!

Exakt för en vecka sedan var jag med Louise & Kristin. Nu är de på konståknings läger och tränar. Jag är så avundsjuk men om 2 veckor är det ju faktiskt min tur. Då spelade vi oxå minigolf på betongbanan.
Louise lärde mig även en cool sak - om en haribonapp är färsk kan man få den över handen som ett armband. Testa det hemma!!:D

Ha de bra alla!


Midsommar

Glad midsommar!

Detta är bara ett snabbt litet inlägg eftersom jag ska åka till Munkfors om ca 1 h. Det ska bli jätte roligt att träffa gamla "gänget" igen! Hoppas bara att vädret håller i sig och att det inte kommer att regna.
Schemat brukar bestå av en 3 rätters middag där jag har bakat en kladdkaka som efterrätt. Och massor av mingel o prat såklart ;) Kanske någon lek eller kort eller kubb, vi får se!
För övrigt har jag hunnit med ganska mkt idag. Jag har bl a sprungit 5 km, bakat kladdkaka, städat marsvinsburen (alltid lika skönt när den är rengjord o klar!) och läst lite i "Ljudet av ditt hjärta".
Fast jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig inför kvällen?! Jag börjar få lite panik!!!! 

Hoppas alla får en rolig och härlig midsommar!!

Här är en bild från förra veckan när jag var och red väldigt mkt.

Sweet16 Linnéa<3

Hejsan-svejsan!

Har precis kommit hem från Linnéa. Det var roligt att träffa henne!! Vi bakade otroligt goda chokladmuffins. Hon har nyss fått en iphone 4 så gissa om jag är avundsjuk! Onsdagen den 8 juni fyllde hon nämligen 16 år!!!

På lördagen överraskade jag henne med en egengjord tårta och ett fotoalbum med gamla/nya kort. Roligt att spara i framtiden! <3

Här kommer lite bilder från den speciella dagen<3 GRATTIS!!!!<3



Skolavslutningen

Hejsan!

Ville bara uppdatera lite bilder från skolavslutningen då vi var i Grava Kyrka.
Jag sjöng även låten Du är allt - Sonja Aldén. Det gick väldigt bra fast jag var så nervös innan. Men nu efteråt är det väldigt skönt och jag är ändå glad att jag tordes.                                                                          
Jag fick även 2 stipendium.

"För goda prestationer i moderna språk" (Spanska)

"För sitt stora engagemang & goda insatser i textilslöjd"

Gissa om jag blev glad!!!

Enjoy my pictures!!!!!<3




           

 


Balen<3

Hejsan alla glada sommarlovare!!

Äntligen sommarlov!!! Vad skönt det är att vara ledig från skolan. Hoppas bara att det blir en varm o härlig sommar.
Som ni läste vid senaste inlägget har det varit väldigt fullt upp hela tiden.
Jag har tagit så mkt kort att jag tror att kameran typ skulle gå sönder. (Men den klarade sig)
Jag tänkte ladda med en bildbomb där korten får tala för sig själv.
Balen var helt fantastisk! Vi kunde inte ha haft det bättre. Först när vi kom dit var det lite mingel utanför i det fina vädret. Sen gick vi in i matsalen och åt en trerättersmiddag som bestod av vitlöksbröd, kycklig & potatissallad samt kladdkaka o grädde. Underbart gott!!<3
Innan balen så gjorde jag iordning mig tsm med Louise så de första bilderna är på oss tsm!
Så här kommer lite kort från balen vi hade 8 juni.
Enjoy my pictures!

Ps. Vill bara påminna om att jag har sytt min klänning själv!






Fullspäckad vecka!

Hejsan!

Vad varmt det är! Det måste vara typ 30 grader känns det som.
Det är inte roligt när man vaknar på morgonen och solen lyser genom rullgardinen och gör det omöjligt att vara här inne. Korsdrag direkt asså!

Nu har jag haft ledigt ett tag sedan torsdags och det känns väldigt skönt. Denna vecka är dock lite fullspäckad.

Tis - Klassdag & göra iordning inför ons
Ons - Städdag & bal
Tor - "Examensproven" (lärarna är väldigt luriga om vad det är)
Fre - Avslutning då jag går ur nian och hela högstadiet

Ja ni läste rätt. På onsdag ska jag på skolans egna bal. Jag har tänkt ut mkt saker vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut, hur jag ska ha håret etc. Jag kan avslöja att jag ska ha på mig en klänning som är egendesignad och egen sydd!! Det kommer bli jätte roligt!:)

Dessa dagar har jag faktiskt tagit det lugnt. I tors var jag med Linnéa & gissa om det var roligt att se henne efter så många dagar som vi inte har setts på<3
Någon dag har jag varit med Martin Urech o solat. Mkt trevligt.
Någon annan dag har jag varit med Olivia då vi bl a spelade kubb.
Jag har tränat också ex. sprungit 5 km mm.

Ha de bra! 

  


Boda Borg

Halloj!

Förra lördagen bar det av mot Boda Borg i Karlskoga med bästa tjejorna, Louise & Kristin.
Vi åkte väldigt tidigt för att vi skulle vara där i god tid och hinna många banor.
När vi kom dit var det inte så mkt folk men det kom mer under dagen. Vi var där till ca 19.00 då vi var totalt utmattade. Det var riktigt roligt men kämpigt såklart!
Man får ju sina favorit banor ofc. Min är nog Turbo eller Mumien.
Om man klarar ett visst antal banor den gången man är där får man även 50% till nästa gång inom ett halvår. Så det betyder att vi måste dit igen snart!! Längtar redan!!!! <3


Ridtjejen!

Hejsan!

Nu har det hänt väldigt mycket sedan sist. Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det är faktiskt endast 4 skoldagar kvar.
Idag var jag iväg till min gamla skola - mellanstadiet och träffade den gamla klassen. Det var en jätte rolig dag då vi bl a körde fem-kamp, pratade minnen och såg på en film från klassresan i 6:an. Vad små och gulliga alla var! Saknar tiden...

Igår var det sista gången på A-matten då vi fick tillbaka nationella provet mm. Det hade gått riktigt bra och jag var super nöjd! <3
Det känns lite som att jag har gått på Älvkullen pga A-matten men det är till hösten jag kommer att börja där på riktigt. Roligt med nya klassen.

I fredags var det äntligen dags att rida igen!!! Det var Elin i klassen som tog med oss till hennes stall. Det var jätte roligt och jag känner att jag saknar min "hästperiod". Så i söndags beställde jag en hopplektion. Det var riktigt kul att sitta i sadeln igen asså.
I sommar har jag även beställt en häst under en vecka så att jag får rida igen. Jag har liksom inte haft tid knappt att tänka på hästar under nian men nu så ska de bli av!

Det är knappt 1 månad kvar till mitt konståknings läger i Lidköping också! Jag längtar verkligen till sommaren asså!!!!:D

(En slänggunga som jag har gjort i tekniken)

RSS 2.0