Barcelona

Här kmr massa bilder från Barcelona!:)
En bild beskriver ju mer än tusen ord. Resan har varit helt fantastisk och jag har lärt mig så otroligt mkt. Åh, jag läntar redan tillbaka fast jag måste ju erkänna att det är skönt att vara tillbaka också. Barcelona är en så stor och vackar stad med sin kända arkitektur. Men bäst av allt var att få använda spanskan. Jag köpte mycket böcker också, så nu vet ni vad jag bl a ska göra i sommar!:)

Resfeber, Barcelona!:)

Hola amigos!
Ja, nu är det snart dags för Barcelona. OMG vad jag längtar!!!:) Det ska bli så roligt<3 Om en timme ska jag åka till flygplatsen :) Allt är packat och klart o jag är nervös. Vi flyger från Karlstads flygplats och det är skönt att inte behöva åka så långt. Jag ska ta så mkt kort jag kan och hinner.
I helgen har jag inte gjort annat än pluggat o tränat lite. Jag var ju tvungen att jobba för en hel skolvecka vilket var väldigt jobbigt. Men nu är det klart o nu kan jag bara njuta av att vara i Barcelona och prata spanska!:)
Ha det bra hemma i Sverige!:) (Jag kmr hem nästa mån den 14, så får se när jag bloggar.)
Chao suecos!:)

Träningshelg

Hej!
Nu går dagarna riktigt fort. I helgen var jag ju i Gbg. Det var hur roligt som helst! Det var så skönt att vara på is igen o träna. Det kändes lite ovant i början men jag kom snabbt in i det igen. Det gick bra med fötterna också:) Nu längtar jag extra till sommarlägrena också. Förrästen under lördagen hade vi Kristoffer Berntsson som tränare, det är helt sjukt! Ingen visst ngt innan, så gissa vad förvånad man blev. Men det var såklart en bonus:)
Veckan har också gått otroligt fort, idag har vi haft NP i engelska som jag tror gick ganska bra:) Imorn har jag fysikprov också. Till helgen ska jag äntligen börja packa. Nu är det inte långt kvar asså! Juste, igår sträckte jag mig också så jag måste vila lite nu. Bloggar lite i helgen sen är det dags amigos!:)

RSS 2.0