Trollungen 2012

Ja då var man hemma igen i vardagen efter söndagens aktiviteter. Som sagt jag var ju iväg till Trollhättan och tävlade årets första tävling. Jag var inte så nervös och kände inte av foten så mkt faktiskt. Det var väldigt skönt kan man säga!:) Först fick jag värma upp på mark fast i ishallen. Det var en ganska kall hall men man blev ju varm eftersom man rörde intensivt på sig. Sen var det dags för uppvärmningen på isen. Den gick ganska bra den med:) Sen var det dags då, jag startade som nummer 4 av 5. I programmet gjorde jag inte alla hopp som jag brukar eftersom min fot kanske inte hade klarat av dem. Men åket gick jättebra och jag är supernöjd! Jag hade bra presentation och åkte liksom bra. (Det känns som att jag har utvecklat den biten bra). Piruetterna var de allra bästa. Två av dem fick jag extra betalt för, poängmässigt, men den sista var även den bra:) Hoppen gick också bra, förutom ett fall på typ det näst sista hoppet. Totalt fick jag mina nästbästa poäng hittils och det är jag verkligen nöjd med!:) Totalt kom jag också 2:a vilket kändes extra roligt. Det skiljde inte mkt alls från den som vann, endast några decimaler elr ngt.
Tävlingen var riktigt lyckad för alla fem åkare i klubben som tävlade.
Nu ska jag fika så ni får ha det bra!

On my way to Hammarö

I bilen påväg till Hammarö idag drack jag en smoothie som mamma hade gjort. Den bestod av hallon & vaniljyoghurt. Den var supergod!:) Igentligen så brukar jag äta risifrutti men nu hade vi ingen hemma så då gjorde mamma en smoothie istället. Jag åker ju direkt från skolan till träningarna på mån, tor o fre. Idag gick träningen ganska bra förutom foten då såklart. Den är tyvärr inte bättre men jag kämpar på ändå. Imorn ska jag testa att tejpa den:)
För övrigt idag har jag pluggat. Jobbat med rapporten som ska vara klar snart. Nu ska jag chilla resten av kvällen och lägga mig tidigt:)
Chao amigos!

Mitt i veckan

Ja då var det onsdag igen, vilket betyder att det är mitt i veckan. Det är riktigt kallt ute och jag hatar att det är halt under snön så att man inte ser det när man går. Jag längtar till helgen!:)
Tyvärr är min fot ganska dåligt, dvs den har varken blivit bättre eller sämre. Idag ska jag iaf vila från träningen i hopp om att foten ska reparera sig lite mer. Men det har faktiskt gått ganska bra under de andra träningarna hittils, men visst gör det ont. Jag tar det väldigt lugnt iaf:)
Annars har veckan varit som vanligt. I mån bakade jag en sockerkaka som jag hade med till skolan på tis. Den sålde vi i kafeterian, så att klassen ska få in pengar till klasskassan. Vi vill samla in lite pengar till kanske ngn resa i 3:a elr ngt:) Jag har inte hunnit gjort så mkt mer i veckan, nu måste jag plugga för vi har några projekt som ska vara klara snart.
God fortsättning på veckan!:)
(Saknar er, Ryskarna!)

Ryskkväll

Glömde skriva att i fre var jag med Stina & Melissa hemma hos Stina. Vi sov över där från fre - lör. Det var superkul!!:) Vi åt godis, pratade, datan, wordfeud mm.
Jag var ju lite deppig eftersom det gjorde ont i foten på fre-kvällen men de fick mig på bättre humör och vi hade riktigt kul! Saknar kvällen redan. Tack för att ni är sådana goa vänner!:)
När vi skulle sova så fick jag sova i Stinas syster (Idas) rum eftersom hon bara hade en extra säng i hennes rum. Aja, va skönt att sova själv ifall ngn snarkar elr ngt, tänkte jag. Men så blev det superkallt och jag fick sova i mjukiströja o byxor, ändå så frös jag! Jag vaknade en timme före alarmet men kunde inte somna om i kylan. Elementet var också iskallt! Aja, det var en sjukt värd kväll iaf:)

Öppet hus

Söndag idag!:) Ännu en vecka har passerat och snart borde det vara vår. Juste, det har ju snöat en del och jag tror att det gör det nu med. Fast än så länge har det inte varit så jätte kallt och det känns skönt för då slipper man stå där ute i kylan och frysa ihjäl sig som typ förra vintern.
Veckan har annars gått väldigt fort. Vi har inte gjort ngt speciellt, utan jobbat på som förut. Men snart väntar en inlämning av en fet rapport i Svenskan o Biologin...
Min fot är inte alls bra igen. I fre hade jag tyvärr lite ont bak på hälen (samma som förra året när den var överansträngd) så då skippade jag träningen. På lör tänkte jag testa att åka lite för det kändes bättre. Det kändes faktiskt inte så mkt bak på hälen men då hände det såklart en annan sak. Jag skulle precis landa ett hopp, så känner jag hur foten typ viker sig. Det gjorde fruktansvärt ont kan jag säga! Därefter fick jag åka runt lite - kunde knappt belasta den. Sen gick det bättre och bättre så jag kunde göra piruetter resten av träningen typ en timme:)
Det är så typiskt att det ska hända ngt sånt här när man precis har blivit bättre igen:(
Så idag ska jag vila foten rejält så att jag kan träna till veckan o tävla till helgen i Trollhättan.
Igår efter träningen var jag till Klara på öppet hus. Det var roligt att hjälpa till och vi fick fika också:) Tyvärr kom det inte så supermkt folk men det var kul ändå. Jag stod i naturvetenskaps-rummet. På kvällen var jag hos Martin Urech tsm med David också:) Mkt trevlig kväll med bl a wii, piano/gitarrspel o sång, prat, sällskapsspel, datan mm. Vi hade superkul!:)
Nej nu måste jag nog jobba lite med rapporten. Ha det bra så länge!:)
(Jag har slått mitt förra rekord på wordfeud!:D)

Färgglad

Halloj!

Ja då var veckan i full gång igen och därmed skolprojekten också. Än så länge har det varit en ganska bra vecka. Idag var vi i klassen på Tingvalla och åkte skridskor på idrotten. Det var jag som höll i lektionen också:) Jag hade även planerat aktiviteter för de som inte hade skridskor. Men alla skulle ta mitt Märke 1. Så de övade för fullt på de olika momenten och sedan visade de upp dem för mig en och en. De var superduktiga och jag tyckte det också var jättekul. Dels så får man liksom tänka mer exakt på hur man egentligen gör, för det är ju inte lätta saker. Efteråt när de hade klarat märket fick de ett diplom som bevis på hur duktiga de hade varit. Så idag har det varit riktigt roligt!:)
En annan lite rolig grej är igår på matten då vi skulle typ para-ihop diagram med formler osv. Då var jag med Kerstin och vi blev klara ganska tidigt så då målade vi o gjorde fint. Vi är så kreativa!:) Blev det inte snyggt? haha xD
Juste glömde säga att jag färgade håret i sön också. Det blev lite mörkare men det blev snyggt, så jag är nöjd:)

Lite smått & gott

Hejsan!

Ursäkta att jag inte har bloggat på en vecka men jag har inte hunnit (som vanligt).
Skolan är i full gång igen och det känns tråkigt att lovet är över men ändå rätt skönt att allt är som vanligt. Sista dagen på lovet alltså i tis träffade jag Martin Urech & Co dvs några från nyår. Vi hade superkul då vi bl a fikade på Wayne´s Coffee ganska länge. Trevligt, trevligt:)
Annars har jag typ bara hunnit träna på dagarna. I fre efter träningen åkte jag med Stina hem faktiskt. Då satt vi och försökte spela lite piano (jag tog med mitt hemifrån) eftersom hon hade ngt skolprojekt men vi gjorde en massa annat också:) Hon har 6 st katter som alltid är roliga, de spinner så högt också. Mkt trevligt, men vi skulle nog ha lagt oss tidigare eftersom vi hade morgonträning dagen därpå. Slipningen känns mkt bättre nu - nästan som vanligt igen och foten börjar reparera sig. Snart närmar sig nästa tävling som är om två veckor i Trollhättan. Vi är endel från klubben som ska tävla då så det kmr nog bli superkul!:)
I lör träffade jag Martin & David då vi bl a bakade kladdkaka. De var jätteduktiga och den blev otroligt god:)
Idag har jag varit med Linnéa som jag inte har träffat på hur länge som helst känns det som. Det var väldigt kul att få se henne igen och hon blev glad över den lilla glasängeln, ett skrivblock samt ett julkort som hennes julklappar. Själv fick jag en otroligt snygg almanacka med kort på oss som hon hade gjort själv. Det finns inte ord för hur mkt den betyder! Tack Linnéa, du är bäst!:)
Nej nu måste jag fixa lite men ni får ha en bra kommande vecka. See you!:)
(En liten bild sen nyår när jag skulle imitera Jacob Black)

Fontana Di Trevi

Halloj!

Har precis kommit hem från morgonträningen:) Jag hade nyslipade skridskor också. Jag slipade dem faktiskt i Tibro kvällen innan lägret började och redan under förstapasset dagen därpå så tyckte jag att det kändes konstigt och ovant. Men jag tänkte inte mer på det liksom - tänkte att jag skulle vänja mig. Men så lämnade jag in dem i lör till klubbens slipare och han sa att de var jätte sneslipade. Inte så konstigt att det kändes ovant då! Så idag var det väldigt skönt att åka på "riktigt" slipade skridskor men det kändes jättekonstigt och de var super vassa. Jag har antagligen vant mig med de sneslipade, inte bra! Aja, nu får jag vänja mig igen fast på rätt sätt liksom:) Jag har tyvärr lite ont i högra foten också. Några gånger har den hamnat snett i skridskon men det kan också bero på överansträngning. Men jag hoppas iaf att det försvinner snart för nu drar ju vårsäsongen igång:)
Nog om det. I lör var jag också på stan tsm med Stina & Melissa. Jag behövde köpa lite grejer eftersom jag inte har hunnit gå på mellandagsrean haha;) Jag köpte bl a en beige kofta från Ginatricot samt en lila blus från Veromoda. Känner att jag behöver köpa mer snart igen:)
Igår blev det som sagt en slappardag och en städdag. På kvällen åkte jag in till stan och träffade Stina & Melissa igen. Vi åt supergoda pizzor på Fontana Di Trevioch vi hade jätteroligt. Melissa fyllde ju år också så det blev lite som ett firande:)
Ikväll blir det ännu en träning men under resten av dagen vet jag inte riktigt ännu vad jag ska hitta på:)
Ha det bra!:)

Träningsvecka

Hejsan på er!

Så var det lugnt och skönt igen då efter nyår och allt. Ja på ons börjar skolan igen och jag kan säga att jag inte längtar men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till vanliga rutinerna under vanliga vardagar. Men jag kan ju inte precis påstå att jag har fått vila ut så mkt under detta lov, snarare tränat hårdare. Men jag har iaf tagit en paus från skolan och det känns skönt!:)
Som ni kanske vet har jag i veckan varit i Örebro och tränat där tsm med Melissa. Det var jättekul och det är bra att man har olika tränare för de kanske ser olika saker elr säger på olika sätt. Sen är det alltid bra att få erfarenheter av olika isar. Den ishallen som vi tränade i hette Trängen 2 och den var så nybyggd att den inte var riktigt klar. Vi fick byta om på läktaren men det var jättefint och isen var bra också:) Till veckan blir det vanlig träning på hemmaplan och det ska också bli roligt förstås:)
Idag sön 8/1 fyller även Melissa 15 år!!!:) Grattis bästa du & hoppas att du får en superbra dag!   Får se men kanske ska jag, Melissa & Stina äta på Fontana di trevi senare ikväll:)
Nej nu måste jag fixa iordning lite men förövrigt blir det en riktigt slappardag idag, det unnar jag mig:)

Inventering på Bergvik

Ja då var man tillbaka i vanliga kängor. Träningarna har börjat som vanligt och dagarna passerar.
Trots att jag var så trött i sön åkte jag iväg till Stina och träffade även Melissa där en stund. Vi pratade och satt vid datorn mest o åt pizza också:) Jag var tvungen att lägga mig väldigt tidigt eftersom igår mån var det inventering på Coop Forum på Bergvik 6.00 - 11.00. Gissa om jag var trött när jag gick upp vid fem?! Vi var ca 15 st från klubben som var där. Vi räknade varor och skrev på lappar hur många det var. Först fick jag hästavdelningen tsm med Louise & Kristin och det var inte så lätt kan jag tala om. Jag fick först räkna skorna och det gällde att inte blanda ihop storlekarna och de olika sorterna. Sen var det typ fika vid 9.00 vilket var väldigt gott. Det var ju jobbigt men det gick ju bra och klubben fick in pengar:) Sen på kvällen var det träning som vanligt igen. Efter det var jag väldigt trött och jag somnade typ tio:)
Idag har jag tränat, städat buren samt läst lite i boken "The Hunger Games" som är väldigt spännande. Den ska ju typ komma på bio i mars elr ngt. Då ska jag nog gå på den för den är verkligen bra!:) Ikväll har jag träning igen som vanligt och det ska bli kul:)
Imorgon ska jag faktiskt på ett konståkningsdagläger i Örebro. Det är en av tränarna som jag hade i Tibro som är tränare där:) Det kmr bli jättekul fast jag är som vanligt dåligt ute vad gäller packningen... Fick dock reda på idag att jag ska dit imorn. Men jag längtar verkligen och jag är ju också i form sedan Tibro:) Men som det ser ut just nu tror jag det bara blir läger imorn och på fre för mig, man behöver ju vila lite också;) (Melissa ska även dit också)
Nu måste jag ju packa! See you!:)

Gott Nytt År - 2012

GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Så var det slut på 2011 och det året har gott otroligt fort. Äntligen nytt år då. Jag har funderat på nyårslöften och jag kom fram till att inom 2012 ska jag ha hoppat från 10:an i Gusavsvik. Det kmr att bli en stor utmaning men hoppas bara att jag vågar:) Jag har som högst hoppat från 7:an så om jag bara vågar gå upp 2 trappor till så klarar jag nog det förhoppningsvis:)
Det blev lite ändringar gällande nyår. Det blev tyvärr inte Linnéa utan jag åkte istället till en fest som Martin Urech var med på. Vi var bara 10 st varav några jag kände lite sen tidigare men det var superkul. En helt fantastisk kväll men bl a god mat, lekar, biljard, facebook och raketer mm. Det kallar jag ett riktigt nyårsfirande! Vi hade jätteroligt och alla var supertrevliga.
Nu är jag dock lite trött sen gårdagen men det ska man väl vara också;)
Hoppas ni har haft en lika-najs kväll som jag!:)
Tack alla för en fantastisk kväll!:)

Tillbaka

Hejsan allesammans!!

Back in business! Ja då var man äntligen hemma igen då efter en sjukt rolig träningsvecka. Just nu är jag dock helt slut i både kropp och huvud. Det ska bli skönt att få vila i två dagar innan träningarna börjar igen till veckan:)
Mina dagar denna veckan bestod av 3 ispass samt ett fys om dagen. Det låter kanske mkt men jag hade ändå typ en 5 timmars paus emellan då jag mestadels vilade. Den första träningen började kl 7.00 på morgonen och det var ju inte så kul precis...
Just därför var det väldigt skönt med sovmorgon igår!:)
Melissa var också med på lägret fast vi var inte i samma grupp men sov i samma rum. Det var jättekul att hon var med även fast vi inte sågs så mkt under dagarna pga de olika träningstiderna. På bilresan hem så stannade vi och köpte väldigt mkt godis. Det var supergott efter den hårda veckan!!:)
Hoppas jag har lärt mig mkt nytt och att lägret ger resultat:) Jag brukar inte märka att jag har blivit bättre vanligtvis under läger - det är efteråt som det känns när man kmr hem till de vanliga träningarna liksom:)
När jag vaknade igår så skulle jag ju till stallet men när jag satt på bussen messade Bella mig och skrev att hon hade fått kolik så jag behövde inte åka dit eftersom hon redan var där. Stackars Zeline men hon får krya på sig!!<3
Ni får ha de bra!

RSS 2.0