Seventeen!

Idag fyller jag 17 år!!!!! :)
Tänk att jag föddes för 17 år sen, tiden går så himla fort!
Dagen inleddes iaf med att mamma kom in o sjöng för mig. Sen var jag barnvakt en stund haha. På em kom Morbror, Mormor och Kerstin och hälsade på då vi åt tårta. Det var en hallontårta som mamma hade gjort o den va jättegod! :)
Eftersom jag redan har fått läger och skridskor så fick jag inte så mkt mer än pengar, lite hudprodukter, presentkort, hårspännen mm. 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries!:)
 

Bullkalas

Hej!
Idag efter träningen så åkte jag till Amanda på Bullkalas och träffade hennes pojkvän Christian, Kerstin, Sofia och Linnea. Hon hade bakat kanel, kardemumma och vanlijbullar. Det var verkligen supergott och jag åt hur många som helst. Mådde lite illa efter måste jag erkänna men det va det värt!:) 
 

New in

Hej!
Förra veckan var jag på stan och köpte lite nytt. 
Jeansleggings - Vila
Stickad tröja - Vero Moda
Väska - Accent
 
 

Måndagsträning

Hej!
Sitter framför datan nu efter dagens träning. Det gick helt ok idag och skridskorna känns riktigt bra nu. Innan träningen idag var jag iväg till Julia där det var en som berättade om några mineral-hudvårds produkter från Blue. Jag fick mig ett fotbad och det var superskönt! Imorgon väntar kräftskiva med Martin & Co. 
Mamma har köpt en ny kamera så hon har fotat lite på träningarna. 
 

Edea Ice Fly

När jag kom hem i fredags från en kanonvecka i Västerås så låg dessa skridskor i mitt rum. Det är ett par Edea Ice Fly med skenan Pattern 99 som ska vara väldigt sköna. Så i mån åkte jag på dem på Hammarö men tyvärr så var de sneslipade så det gick inte så bra att åka. Till på tisdag lämnade vi in dem till klubbens slipare så på det träningspasset kändes de jättebra! De är lite hårdare (utvändigt) än de förgående men mer komfortabla (inuti) och trycker inte så mkt :) Visst är de snygga? 
 
 

RSS 2.0