Mot Arvika

Hola otra vez!

Idag har jag varit med den spanska familjen igen vilket var väldigt roligt.

Typ runt halv elva satte vi oss i 3 bilar påväg mot Klässbol som ligger strax utanför Arvika. Där kollade vi på det kända linneväveriet som dem tyckte var väldigt faschinerande. Sen åkte vi till Martinsmormors sommarstuga som ligger i Arvika. Där badade vi faktiskt i Glafsfjorden (tror jag). Det var ganska varmt typ 22 grader. Sen fikade vi.
Efter det åkte vi hem till Martin då vi åt grillat som var otroligt gott. Sen cyklade vi ungdomar hem till mig så dem fick se hur jag bor.

Det kommer mer bilder senare i veckan för Fanny hade med sig kamera under dagen.
Sammanfattningsvis har jag lärt mig väldigt mkt spanska och det har varit roligt. Jag vill verkligen åka till Spanien!!!

Ha de bäst!

(Javier, Maria, jag, Blanca, Marta och Fanny)


Spanish on my mind!

Hola!

Sitter nu och slappar efter några fullspäckade "spanskadagar".

I torsdags var jag hemma hela dagen eftersom jag var så trött från Liseberg. Jag gjorde inte så mkt, kmr inte ens ihåg vad jag gjorde.

I fredags var det supervarmt. Jag åkte först till Martin efter lunch och sen kom Louise Wahlström. Eftersom det var så varmt åkte vi och badade i älven(haget). Det var lite kallt i början men när man väl kom i var det skönt.
Sen åkte vi till Martin och spelade wii och såg på svensson, svensson. Det var ett tag sedan jag såg det nu faktiskt.
 Sen blev det så varmt igen så vi åkte och badade igen. xD

Igår kom Louise hit en stund så tränade vi o sprang i skogen. När vi var klara åkte vi ner till älven och badade. Det var tur att vi badade ganska tidigt på em för sen började det ju att regna...

På kvällen kom Marias familj samt hennes kusins familj till Martin. Då fick jag prata spanska igen. Det var lite svårt att förstå ibland vad de sa men för det mesta gick det bra och jag förstod mkt! Trevlig släkt var det iallafall.

Chao!


Liseberg

Hejsan!

Ursäkta för att jag inte uppdaterade om Liseberg tidigare, men jag var så trött igår. I onsdags kom vi tbx i Karlstad med tåget ca 22.00 och då var jag supertrött eftersom jag hade gått upp typ fem på morgonen...
Men det var asbra på Liseberg iallafall!!:D Det var varmt och skönt i luften så det var bara gött att åka typ kållorado och flume-ride.
Det enda negativa med dagen var att det var VÄLDIGT mkt folk så man fick typ stå i en kö i ca 1 timme för att få åka en attraktion o det var lite jobbigt. Så därför hann vi inte åka så mkt men vi hade roligt ändå och det var en nice dag.


25 juli 2011


Martin Urech 16

Grattis, grattis, grattis Martin äntligen 16 år (igår). Sweet16!
Vi har känt varandra så länge och det känns så konstigt att vara 16 år helt plötsligt. Vad åren går fort!?
Jag var hos Martin och firade hans födelsedag då jag fick smaka på en utsökt bakelse, tryffel. Lägger upp lite bilder senare från dagen.

Kram

Ändrade planer

Halloj!

Det har blivit lite ändrade planer för redan imorgon åker jag till Liseberg. Tagga asså!!! Det kommer att bli jättekul <3 Vi åker först tåg som går kl. 6.00 på morgonen och då är jag inte riktigt vaken men vad gör man inte för en heldag på Liseberg?! Sen åker vi tåg från Trollhättan till Göteborg. Det kommer att bli awesome. Måste bara lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med dagen imorn.

 

Förövrigt idag har jag varit med Linnéa och vi har inte setts på länge. Jag tog en skön cykeltur till henne. Vi bakade (så ovanligt) en kladdkaka med sirap i. Den blev supergod. Sen cyklade vi till älven och tog ett dopp. Det var kallt men det gick ju att doppa sig i alla fall. Vi var faktiskt i ett litet tag. Det har varit en riktigt varm och härlig sommardag idag.

 

Nu måste jag packa och göra iordning inför morgondagen. See you!

 (En bild från förra året på Liseberg)


Boda Borg

Heeej!

Idag är jag trött och man blir ju inte heller piggare av att kolla ut i regnet. Vilket ruskigt väder!

Igår var jag på Boda Borg med Martin Urech, hans lillasyster Fanny och Maria som är 13 år. Maria är på besök från Spanien och pratar spanska men inte så bra engelska. Så jag får "agera" tolk ibland vilken är underbart. Det är verkligen roligt att prata spanska med någon som kommer från Spanien. Ibland är det svårt att förstå vad hon säger men det går för det mesta superbien!!

Hon hade ju aldrig varit på något ställe som Boda Borg förut så det var lite konstigt såklart men det gick bra. När vi helt utmattade begav oss därifrån hade vi tagit ca 16 banor o var väldigt nöjda.

På torsdag ska jag tsm med Martins familj och Maria till Liseberg. Det kommer bli helt awesome och jag hoppas att Maria gillar att åka attraktioner lika mkt som jag:D

Hoppas ni har en underbar sommar!


Harry Potter & the deathly hallows part 2

Hejsan-hoppsan!

Igår såg jag äntligen Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på bio i 3D!!!!! Det var helt awesome.

Jag kan inte fatta att det är slut på allting. Jag har liksom följt Harry Potter ända sedan jag var typ 9 år och helt plötsligt är det slut.

En helt grym film som bara måste ses. Det var typ den bästa av alla, eller är det eftersom att det är den sista?

Jag gick tsm med Stina! Som såklart också tyckte att den var super.

 

Hoppas ni har sett den eller att ni ska det snart för annars missar ni något otroligt bra!

 


I´m back

Hej!

Va skönt det är att äntligen få komma hem nu efter en vecka i Lidköping. Fast jag har haft det otroligt bra. Det var även 3 andra från Hammarö där och tränade men så träffade jag 2 nya tjejor. Rebecka och Anna.
Vi hade riktigt roligt tsm. Vi tränade väldigt mkt också, 3 ispass (45 min), ett danspass och jag hade ju koreografi då jag gjorde mitt nya program. Det blev väldigt bra! Mkt fart och presentation som jag behöver ha med!
Allt detta på en dag, plus att 3 dagar hade vi ett markpass. Gissa om jag hade ont i fötterna efter allt!? Ett stort skavsår på vänsterfot men som redan har börjat läka bra.
Vi cyklade även till ICA 3 ggr. Och tillsist vi var väldigt trötta hela tiden men humöret var på topp!
Nu är det skönt att få vila :D
I söndags var jag typ som en zoombie eftersom jag var så utmattad. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde?!

I måndags o tisdags var jag med Louise o Kristin hemma hos dem. Vi sov på två madrasser i deras källare. Sjukt roligt att träffas igen. Synd bara att jag var så trött... Hoppas att jag piggnar till senare i veckan!



Skating Camp

Hejsan!

Nu börjar Lidköpingslägret närma sig. Redan imorgon åker jag dit för att träna där i en vecka. Det kommer att bli jätte kul och jag längtar verkligen mkt nu. Men jag är ju lite nervös såklart eftersom jag inte har varit på is sedan i mars, så det kommer nog att vara lite ovant i början men jag vänjer mig nog efter några pass. Träningsverk får jag räkna med:)
I torsdags skulle jag va med Louise & Kristin men eftersom Louise var sjuk fick det endast bli jag och Kristin. Men vi hade roligt. Då fick hon 3 par örhängen av mig som var super fina. Hon blev jätte nöjd!
Vi hade en hel del att prata om eftersom dem hade nyss kommit hem från Lysekilslägret. Snart är det äntligen min tur!
Måste ses igen alla 3 asså!<3
Nu har jag även packat och klart. Städat har jag också gjort så det är bara att sätta sig i bilen och åka. Tänka när jag har körkort och får åka själv, det skulle va kul det!
Nej, nu måste jag fixa lite grejor men jag bloggar efter lägret då så det dröjer ju en stund.
Ha det bäst allesammans! (Understa bilden är på ett par överdrag jag sydde i fredags)

10 days and counting!

Hejsan!

Har precis kommit hem från en dag hos Linnéa då vi bl a bakade kladdkaka, lagade pannkakor o spelade spel.

I söndags var jag med Martin Urech. Vi tränade först, sen spelade vi Wii och såg på James Bond etc. På kvällen lagade vi pannkakor då Martin kastade pannkakorna ur stekpannan o fångade dem igen. Han var otroligt duktig på detta!!!xD Sen sov jag över hos honom. Jag har försökt lära honom hur man löser Rubik´s Cube och han lär sig fort. Det skulle vara roligt att köpa en 5x5 kub istället för den klassiska 3x3!
Sjukt rolig dag btw.

Imorgon ska jag först träna, sen tandläkarn ca 13.30 efter det ska jag städa i min morbrors lägenhet som ligger i stan. Fullspäckad dag helt enkelt.

En helt annan sak. 10 dagar kvar till premiären av HARRY POTTER & DÖDSRELIKERNA PART 2!!!!!!!
Och jag kommer inte att kunna gå på premiären eftersom jag ska på läger nästa vecka. Men direkt när jag kmr hem ska jag boka biljetter. Undrar verkligen hur det kommer vara att se den sista Harry Potter någonsin på bio. Very sad I think...

 

Ha de bra och glöm inte att ta vara på sommarn!

En bild på ett par nya skor jag har köpt på Stadium.


Louise & Kristin

Vill bara gratta de underbaraste kompisarna som finns som idag fyller 15 år!!!

Grattis och hoppas att ni får en underbar dag! Vi måste absolut ses snarast möjligast<3

Så många fina minnen vi har tsm<3


Sommarvärme

Hejsan hoppsan!

Överlever ni i värmen? Ja, idag har det ju inte varit så varmt men annars har det varit otroligt hett. Med andra ord - nu är det sommar!
I morse vaknade jag typ vid 6 av att det regnade o åskade ute. Det var ju inte så roligt men jag somnade tack och lov om och vaknade 11 istället.
Några timmar senare var jag ute och sprang i duggregnet. Faktiskt var det ganska skönt med en svalare dag när det har varit så varmt.

I tisdags var jag på en inroduktionskurs på körskolan så att jag snart får övningsköra!!! Jag måste bara fylla 16 först då om ca 2 månader...
Jag har lite svårt att tänka mig sittandes bakom en ratt men det är nog bara att vänja sig. Kul ska det iallafall bli.
Kursen tog 3,5 h och var ganska seg men dem sa viktiga saker så den är ju klart nödvändig.

I onsdags cyklade jag till Bomstad med Melissa och badade i Vänern. Årets första dopp utomhus! Det var ganska varmt, ca 20 grader och det var gött att svalka sig i värmen. Sedan åkte vi hem till henne och hoppade studsmatta och badade även i hennes pool som var lite varmare än Vänern.
Det var en riktigt rolig dag spec med första doppet!
När jag kom hem upptäckte jag att jag hade cyklat ca 4 mil och jag var väldigt trött.

Igår tor var jag med Stina en stund. När hon kom hit började vi genast träna. Vi sprang lite, hoppade och strechade noga. Det var väldigt varmt igår med så vi passade på att dricka mkt vatten. Vi spelade även lite piano, såg på HKKs inspelade isshow som vi hade i våras.

Ha´t bra!!


Här är en bild när jag fikade på Janssons café






RSS 2.0