Midsommar

Hejsan!
På midsommar kom Stina & Melissa hit. Först åkte vi till ICA och sen när vi kom tbx så lagade vi tacos och chokladmuffins med dajm-bitar i. Det var supergott!:) Sen på kvällen åkte vi in till stan och gick omkring lite. Först var det inte mycket folk ute alls, men senare mot tolv kom det alltfler. Ja, vi var på stan till typ ca 2. Det va jättekul!:) Hoppas ni också har haft en riktigt glad midsommar!:)

Robot

Här är en bild på roboten som vi jobbade med förra veckan!
 

Stipendium

Hallå alla glada sommarlovare!
I mån var jag på NWT och tog emot ett stipendium från Lions Gate. Jag skickade in i våras och sökte för att få utveckla spanskan, typ en språkresa. Jag trodde ju inte att det var sant när Martin ringde o berättade. Han hade ju också fått det såklart. Asså det känns helt otroligt underbart!:)
Jag vill iväg NU, NU, NU men jag tror jag får vänta till nästa sommar. Jag vill till Spanien, Madrid kanske :) Åh!:)
Annars jobbar jag ju på Universitetet nu och det är jättekul. Vi har bl a gjort dataspel, laborerat med ljus och idag programmerat robotar. Det var jättekul och lärorikt. Men imorn ska det bli skönt med midsommar!:)

Student

I tor 14/6 tog min bror studenten! Åh, det var verkligen jättekul och vara där med plakat o allt. Efter han hade sprungit ut och mött oss så åkte han flak. Det va supersnygga flak!:) Sen åkte vi hem och åt. Det  var jättegott! Sen skulle han på studentfest. Grattis Rickard till studenten, äntligen!
Jag längtar så sjukt mkt till min student nu. Men det dröjer ju 2 år då, men den som väntar på ngt gott...
Hahah grattis alla glada studenter! :)

Avslutningsmiddag

Hejsan!
Ja, i ons gick jag ur 1:an. Va fort tiden har gått! Det känns härligt med sommarlov äntligen men samtidigt känns det sorgligt för några ska sluta i klassen. Kmr sakna er, tack för ett fint år! Så i ons var vi ute och åt på Mongolian. Det var jättemysigt!:)

Russians!

Nu luktar det sommarlov!!!!:)
Ja, på ons så går jag ur 1:an. Va fort det går, det var ju nyss höst. Det ska iaf bli underbart med sommarlov!:)
I helgen har jag tränat, varit med Martin & Co. Då såg vi på filmen "I am number four" och sen åkte vi in till stan o käkade på Kebabhouse :) Sen har jag också varit med bästa Russians! :) Jag har tränat på Njoy ganska mkt eftersom jag nu har gymkort. Jag känner mig lite som en träningsnarkoman haha! :)
En gammal bild :)

The girl

Hejsan!
Ja igår var det ju nationaldagen och det firade jag tsm med Ryskarna. Vi var på Njoy och gymmade lite. Vi hade gratisprovning och när vi kom dit så fick vi gratis gymkort i 2 månader. Så då har jag lite att göra i sommar haha :)
Annars hade jag en helt galen dag i tis. Vi har skrivit en berättelse på engelskan och dagen började med att läraren kom fram till mig på en rast och berättade att han blivit chokad när han läste den. Den var grym! :) Senare under dagen gjorde jag en biologiredovisning som gick superbra! Sen efter lunch så ringde Martin Urech och berättade att han hade fått stipendium. Han avslöjade också att jag ha fått det. Vänta nu, jag av alla? :) Jag fattade ingenting men mycket riktigt hade jag fått ett brev hemskickat om att jag skulle få stipendium. Asså det är liksom inte sant, OMG! :) Jag vill åka på språkresa till något spansktalande land!
Ja juste, jo jag och Amanda tog lite bilder i tis som ska vara med som omslag till min engelskaberättelse "The girl".

Slutspurten

Hejsan!
Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg. Det känns jätteskönt att få vara ledig och sommaren 2012 kmr äga! :) Trots att det inte är så långt kvar så har jag mkt i skolan, de kör till sista dagen. Jag har haft fullt upp sen jag kom hem från Barcelona att jag knappt hunnit läst i böckerna jag köpte. Men det ska bli av till sommarn! :) Ja, jag kämpar på som vanligt med både skola, träning och kompisar. I helgen var jag med ryskarna efter en grillkväll med några tjejor i klassen mm. Det var jättekul! :) Årets första dopp i Sverige också ;)
Idag slutade jag typ tolv så när jag kom hem åkte jag och mamma till Alster. Där tog vi några kontroller med Friska Skattkärr. Vi var borta i typ 3 h, haha. Nu mamma tagit alla kontroller inom Friska Karlstad & Friska Skattkärr, haha.
Imorn blir det troligtvis grillkväll med tjejerna i gamla 9e, och en sväng till Mariebergsskogen för att kolla på lite uppträdanden.

RSS 2.0