Gbg snart

Halloj!
Idag fyllde ju Rickard 19 år. Grattis!:) Vi åt tårta när jag kom hem och den var jättegod!
Men jag längtar jättemkt tills imorn när jag ska åka till Gbg och träna. Tåget går kl. 07.02 tror jag men det kmr bli hur kul som helst. Bl a så ska Louise & Kristin med och det kmr bli kul kul att få vara med dem igen, det var längesen sist. Jag tror det kmr vara lite ovant i början men man kmr nog in i det igen snabbt. Får se om vi skulle hitta på ngt på lörkväll. Skulle vara kul när man ändå är i Gbg liksom!:)
Nej, nu måste jag packa det sista och sen gå och lägga mig. Måste sova mkt så jag är pigg imorn.
Trevlig helg på er!:)

Bowling

Hejsan!
Har precis kommit hem från avslutningen då vi var på Nöjesfabriken. Föst spelade vi bowling (fick en strike) och sen åt vi en hamburgartallrik. Det var jättekul och gott!:)
För övrigt har det varit en ganska bra dag. På idrotten efter lunch fick jag vara själv (elr med Amanda som sällskap) i en sal på nJoy. Då hoppade jag hopprep, sprang, strechade och dansade mm. Det var jättekul men jobbigt!:) Ikväll blir det ingen markträning på Hammarö eftersom jag måste plugga och är trött sen mitt egna pass. Men imorn kanske det blir en liten löparrunda ;)
Ha det bra!

Lycka

Hejsan!
Nu är jag glad:) I sön ringde min tränare och berättade att till helgen så kan man få åka med till Gbg och träna. Det ska bli jättekul för jag har inte varit på is sen en måndag typ. Det kmr att bli lör och sön med 2 ispass & 1 markpass per dag. Det ska bli hur kul som helst, jag längtar verkligen!:)
Sen fick jag veta igår att mån 7/5 ska jag till Barcelona. Jag trodde det var på fredagen som vi skulle åka men nu är det alltså på mån. Det närmar sig verkligen nu!:) Jag måste fixa massa grejer innan och packa ordentligt innan. Men jag kmr att missa Vårruset som är på tor 10 maj. Aja, jag ska träna flitigt ändå och springa mkt :)

Snart fest

Hejsan!
Idag har jag varit med Bella till Säffle. Hon har nämligen tävlat med Zeline & det gick jättebra!
Berättar mer snart för nu måste jag strax åka. Jag ska på fest i Hammarö.
Ha det bra!:)

Helg

Hejsan!
Nu är det äntligen helg. Ja, imorgon är inte lärarna där som har lektionerna så vi får ledigt (eller ja, jobba hemma). Det är jätteskönt att få ledigt! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta en springtur kanske. Sen på kvällen ska jag nog med Bella hem. Jag ska följa med henne på en tävling på lör i Säffle när hon hoppar med Zeline. Det ska bli jättekul att se, längtar!:)
Just nu sitter jag och äter goda chokladmuffins som mamma har gjort.
Ha en bra dag!¨

Bästa dagen på länge!

Heeej!
I fredags hade jag en riktigt strålande dag i Örebro. Jag åkte dit med Stina, min tränare Catrin och hennes två barn Filippa och Alice. Först så var vi till Gustavsvik och badade. Det var jättekul och jag har nog inte varit där på typ ett år. Min favorit där är nog "Space Bowl", den är superrolig!:)
Efter vi hade varit där var vi ganska trötta men då var det dags för Örebro Konståkningsklubbs Vårshow 2012, It´s showtime on ice. Med temat, let´s rock!:) Det var jätteroligt att vara där och se. De var superduktiga och man blev lite sugen själv att åka. Jag har ju inte varit på is nu i ca tre veckor. Jag börjar redan sakna det! Men showen var helt fantasktisk och det var jätteroligt. De hade så fräna effekter med ljus och strålkastare. En roligt upplevelse!:)

New in

Hejsan!
Har varit på stan i veckan med Alicia, Sanna, Amanda & Olivia. Då köpte jag bla ett par shorts från Carlings. Det börjar lukta Barcelona!!:) Det känns helt otroligt, jag är så glad. Jag har också köpt en söt liten klänning från H&M.

Snöigt värre

Hejsan!
Sitter hemma och chillar efter en löptur ute i snö/regn vädret. Sprang med några i konståkning för första gången detta år. Det gick bra, fast jag hade träningsverk innan. Sprang nämligen igår, måste träna upp konditionen inför Vårruset 10 maj. Annars idag har jag varit med Linnéa. Det var jätteroligt att få träffa henne igen, har inte sett henne på länge.
Igår var jag på tjejkväll hos Olivia. Det var jättemysigt och hon hade gjort goda pajer. Vi skulle ha sett på Star Wars men vi blev lite uttråkade så vi pratade/datorn istället. Nu ska jag snart sova för jag är jättetrött. Imorgon ska jag till David!!!:) Jag längtar verkligen mkt, har inte sett honom på typ en vecka. Ha det bra, godnatt!
(Miss the autumn)

Påskafton

Hejsan på er!
Idag är det påskafton och det ska jag fira tsm med... Ryskarna!:)
Vi ska va hemma hos Melissa och det kmr bli superroligt. Vi har faktiskt varit på stan också men jag hittade inget speciellt. De delade ut påskägg på Mitticity som vi fick ett var sitt. Kanske bloggar senare ikväll, men annars ha en GLAD PÅSK!:)

Värdinnor

Hejsan!
Igår tis var jag & Amanda värdinnor på NA1 kvällen. Det var jättekul fast jag var lite nervös. Vi gjorde frågesport, lite tävlingar och annat roligt med föräldrarna och vi fick in endel pengar också :)
Just nu sitter jag och väntar på att Religionen ska börja. Det är den sista lektionen innan lovet, jag är så taggad på lov. Det ska bli jätteskönt o jag ska fira ikväll;)

Pluggkväll

Hejsan!
Har precis kommit hem från en pluggkväll med klassen. Vi stannade kvar i skolan efter vi hade slutat och "pluggade" & åt pizza. Det var gött o mysigt. Imorgon ska jag redovisa en bok på spanskan som har läst på två veckor. Den var jättbra och heter "Un misterio en mi colegio". Det är den första spanska boken som jag har läst ut helt. Jag är jättestolt!:) Jag längtar verkligen efter Barcelona nu!!

The Hunger games

Halloj!
Jag har haft en rikigt bra helg men det har gått väldigt fort. I fre var jag med Amanda hemma hos henne. Vi hade supertrevligt då vi bl a såg på konståknings VM på tv, cyklade o köpte glass, lagade mat o planerade inför tis. På tis ska vi nämligen vara konferencierer på kvällen när föräldrarna kmr o vi ska ha liksom en "klasskväll". Det kmr bli roligt och vi ska ha endel tävlingar, frågor o tårtaktion. Längtar för vi kmr vara jätte finklädda och ha fina frisyrer.
I lör var jag iväg på bio tsm med Stina, Louise & Kristin. Då såg vi the Hunger Games och den var superbra. Har läst boken och jag måste erkänna att filmen var minst lika bra. Allt var ju såklart inte med, men den är verkligen sevärd! :)

RSS 2.0