Förkyld

Hejsan!

Nu har jag blivit förkyld också. I måndags hade jag lite ont i halsen men igår var jag hemma från skolan eftersom jag hade ont i halsen, huvudet och var yr o trött. (Det var inte så passande för vi hade våran nationella laboration i biologi då men jag ska göra den nästa vecka)
Idag var jag i skolan. Det är konstigt att det kan vända så fort men det är bra!
I söndags träffade jag Sara, som bor i kil, som jag inte har sett på ybbbbbbbbbbbbbber länge men nu var det ÄNTLIGEN dags igen. Det var så roligt och vi hade så mkt att prata om. Bl a åt vi chokladmuffins som jag bakade i lördags. Gissa om de var goda!

Annars har det varit som vanligt dvs inget spec har hänt. Till helgen är jag fullbokad, ska vara med Fia & Louise o Kristin. Det kommer att bli party de!!!!

 

Något som jag har tänkt mkt på är att varenda dag jag kommer hem från skolan är jag så otroligt sötsugen. Så jag har faktiskt börjat med att göra iordning en smoothie, ofta hallon. Det är förutom otroligt gott, väldigt nyttigt istället för godis. Jag är nog ganska sockerberoende!?




Ny outfit!

Heej!

I helgen var jag med Linnéa. Det var så roligt att se henne eftersom vi inte har setts på länge.
På fredagen kom jag till henne och vi såg på Let´s dance. Vi hejar på Jessica.
Sedan efter att ha sovit över gick vi på stan på lördagen.
Jag skulle egentligen nog bara ha en tröja eller två men jag hittade faktiskt en vårjacka. Det var bra eftersom jag inte har så många sådana jackor.
Linnéa hittade en superfin blus som hon passade perfekt i.
Sen när vi kom hem gjorde vi inte så mkt, (förutom att vi tog en massa kort) vi var så trötta.
Här kommer några bilder på de nya plaggen, och på oss såklart! <3

Du är bäst Linnéa!!!!


Lite av varje

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan sist och det har hänt en hel del oxå.

Först ska jag berätta att jag har tävlat. Den 5/3 var jag iväg igen, denna gången till Norrköping. Det var rolig resa fastän det tog såklart ganska långt tid att åka dit. Vi åkte bil, tåg, buss, taxi och spårvagn (det var väl bara flyget som saknades så hade vi typ åkt allt man kunde åka).
Det var jag, en yngre åkare som heter Rebecca, våra mammor och tränaren Lotta som var med.
Jag var nöjd med mitt åk men det kunde dok gått bättre, poängen var faktiskt inte så dåliga!
Vi hann inte vara kvar till prisutdelningen eftersom vi då inte skulle ha hunnit med bussen. Det var en riktigt fin och stor ishall med trevlig personal så dit vill jag även nästa år.

Tisdagen den 15/3 var jag och några andra elever från nian iväg till Statsbiblioteket. Vi var på arenan som erbjöd typ ett kulturutbud av olika teatrar och berättare. Det var en rolig dag fast vissa stunder var riktigt dötråkiga.

Isshowen, Television on ice, som var den 10 mars var fantastisk. Det var fullsatt under båda föreställningarna och jag var heller inte så nervös som jag brukar vilket var roligt.
Denna vecka är det de 2 sista ispassen för säsången, gissa om jag är ledsen?!
Men det ska bli skönt med vila från det tidiga & sena träningarna... 




(Coscos fick besök av en kompis hund, Assi. Visst är de söta tsm?)


Louise & Kristin

Hejsan!

Ursäkta mitt dåliga bloggande men jag har faktiskt inte hunnit. Jag har haft fullt upp typ varenda dag.
Helgen innan sportlovet var jag iväg till Lidköping för en tävling igen tsm med Louise & Kristin. Då var det en tävling där man inte får poäng. Men det gick bra trots att jag ramlade två gången, jag är ändå nöjd över åket.
Totalt kom jag 3:a av 5.


Under sport"lovet" har jag inte hunnit med alls mkt och det känns urtrist. Jag har haft typ 2 träningar varje dag och jag fick så ont i kroppen, spec fötterna.
Det är nämligen så att Hammarö KK har en uppvisning, Television on ice, nu på torsdag 10 mars så vi har övat inför den typ hela lovet.

Sedan har jag också sovit över hos Louise & Kristin 2 gånger. När vi sov hos mig var vi helt galna. Vi gjorde allt möjligt, maddraserna var nog de bästa xD
Den andra gången sov vi hos dem, men då var vi så trötta eftersom vi hade sen träning och skuller upp tidigt dagen därpå för ytterligare en träning.
Ni är verkligen bäst! Måste vara snart igen! <3

Måste gå nu men jag hoppas att nästa inlägg inte dröjer så länge.


RSS 2.0